Thailand - Reis veranderingen vanaf 01 november 2021 26 oktober, 2021

Vanaf 1 november 2021 gaan er weer wijzigingen aankomen voor een bezoek aan Thailand!


Daarnaast mogen volledig gevaccineerde reizigers vanaf 1 november Thailand binnen reizen en waarbij zij maar 1 nacht hoeven te verblijven in een quarantaine hotel (AQ of SHA+ hotel).
Wel is er verplicht om bij aankomst een RT-PCR test te ondergaan op eigen kosten bij het geboekte AQ of SHA+ hotel. Zodra een negatieve Covid-19 uitslag bekend is, dan is de reiziger vrij om door geheel Thailand te mogen reizen!

Voor niet-gevaccineerden gelden er andere regels; Ongevaccineerden mogen Thailand wel binnen reizen, maar dienen ten minste 10 nachten te verblijven in gereserveerd en betaald AQ hotel.

* De CoE (Certificate of Entry) zal komen te vervallen en daarvoor in de plaats komt de 'Thailand Pass', waarbij een Thailand Pass QR code verkregen zal moeten worden om Thailand binnen te kunnen en mogen reizen. Uiteraard daarnaast is er nog een visum benodigd voor een verblijf van meer dan 30 dagen.
Helaas zijn daar op dit moment nog geen exacte regels over bekend.

Het wordt streng aangeraden door het Thaise consulaat om een CoE  met spoed aan te vragen voor reizen naar Thailand tot en met 7 november 2021!


* Afgegeven CoE's zullen geldig blijven volgens de afgegeven data op de CoE
* Het wordt aangegeraden om de Thailand Pass minstens 7 dagen voor vertrek aan te vragen.