Reeds klant van de Visumdienst? Wij hebben een gratis account klaar staan voor u! 24 oktober, 2020

Met dit gratis account heeft u volledig toegang tot onze website, met daarbij de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neemt u het account graag in gebruik? Neem contact op voor meer informatie!

Bent u een nieuwe klant of maakt u liever zelf een account aan? Lees hier hoe u zelf een (gratis) account aanmaakt en volledig gebruik kan maken van onze diensten!

Lees meer
COVID-19 Certificaat aanvragen 02 oktober, 2020

Steeds meer landen vereisen een Engelstalig COVID-19 Certificaat met negatief PCR-testresultaat om aan te tonen dat u geen Corona heeft. Zo’n certificaat wordt niet bij elke testlocatie afgegeven, hieronder een lijst waar het wél afgegeven wordt. Let op, in de meeste gevallen mag het certificaat niet ouder zijn dan 36-72 uur vóór vertrek uit Nederland.

PCR-testlocaties - akkoord voor China

 • KLM
  • Testlocaties: Hoofddorp, Schiphol Airport, Schiphol Oost en Den Haag
  • Afspraak inplannen per T. +31 (0) 20 244 52 10 of per mail via travelclinic@klm.com
  • Uitslag binnen 24-32 uur
 • Coronalab
  • Testlocaties: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Schiphol en binnenkort ook Breda.
  • Afspraak inplannen via de website, T. +31 (0) 20 7231 760, E. info@coronalab.eu
  • Uitslag binnen 24 uur. LET OP, de resultaatdatum is in de meeste gevallen dezelfde datum als wanneer de test is afgenomen. Houd hier rekening mee in uw planning mbt het laten afstempelen van uw Health Declaration Form alvorens ...

   Lees meer
Nieuwe website 01 juli, 2020

Welkom op de nieuwe website van de Visumdienst!

Met de nieuwe website hanteren we ook een nieuwe werkwijze, wat zorgt voor veel meer mogelijkheden.
Uitleg over deze nieuwe werkwijze vindt u hier!

Bent u reeds klant van de Visumdienst? Dan hebben wij een account voor u klaar staan, met daarbij ook de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neem contact met ons op voor meer info!

Liever met ons werken op de oude manier, zonder account? Geen probleem! Download ons opdrachtformulier en stuur het ingevuld, tezamen met uw aanvraag naar ons op.

Lees meer
Mededelingen 03 maart, 2020

 

Wie heeft wanneer een visum nodig
De regels zoals ze op deze website staan zijn in principe bestemd voor Nederlanders. Over het algemeen gelden die ook voor de andere West-Europese nationaliteiten en voor mensen die in Nederland (of België) wonen. Voor niet-Nederlanders kunnen er andere eisen gelden, we proberen die zo volledig mogelijk op de website te vermelden. Let op: ook voor Nederlandse ingezetenen met een reisdocument (‘Vluchtelingenpaspoort’ of ‘Vreemdelingendocument’) gelden vaak andere regels. Voor veel landen kunnen zij geen visum krijgen of alleen met veel moeite. Ze hebben visa nodig voor alle landen buiten het Schengengebied, dus ook voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland!

Via deze website kunt u nakijken welke nationaliteit in welke gevallen een visum nodig heeft voor welke bestemming. Staat uw zoekopdracht er niet bij? Neem dan gerust telefonisch contact op.

N.B. Deze website geeft informatie over visa voor privé-, toeristen-, transit- zaken- en zo mogelijk werkvisa. Voor emigratie gelden heel andere regels. We proberen de informatie zo volledig mogelijk op onze website te vermelden en zo goed mogelijk up to date te houden. Maar let op, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

...

Lees meer