Bestaande klant? Wij hebben een gratis account klaar staan voor u! 24 juli, 2020

Bent u een bestaande klant? Dan hebben wij al een account voor u klaar staan zodat u volledige toegang heeft op onze website. Uiteraard met de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen.

Voor het koppelen van het account moeten wij een e-mailadres koppelen, neem daarvoor contact met ons op voor meer info! Uiteraard kunt u ook zelf een account aanmaken, lees hier hoe dat in zijn werking gaat.

 

Bent u een nieuwe klant of bezoeker van onze website? Lees hier hoe u een gratis account kan aanmaken en volledig inzicht en toegang krijgt op onze website!

Lees meer
COVID-19 Medical Certificate 16 juli, 2020

Steeds meer landen vereisen een Engelstalig COVID-19 Medisch Certificaat met negatief testresultaat om aan te tonen dat u geen Corona heeft. Het zogenoemde COVID-19 International Medical Certificate kunt u bemachtigen door een PCR (Polymerase Chain Reaction) test te ondergaan bij een - door het RIVM goedgekeurde - instantie. Let op, dit certificaat wordt niet altijd automatisch afgegeven en moet in de meeste gevallen niet ouder dan 36-72 uur zijn vóór aanvraag van het visum of vertrek uit Nederland.

PCR test mét certificaat

  • Arboned
    •  Via Arboned kan het PCR-certificaat mét Reizigersverklaring voor internationale reizen aanvraagd worden
  • HetHuisartslab.com
    • Het huisartslab verzorgt PCR- en Serologische testen en zijn aangesloten bij huisartenpraktijken en medische centra door heel het land. Ook hebben ze hebben ook een samenwerking met Corendon, die de test gratis aanbiedt wanneer u een vlucht naar Bonaire of Curaçao via hen boekt.
    • U kunt het certificaat bestellen tegen extra betaling.
  • Coronalab en Traveldoctor
Nieuwe website 01 juli, 2020

Welkom op de nieuwe website van de Visumdienst!

Met de nieuwe website hanteren we ook een nieuwe werkwijze, wat zorgt voor veel meer mogelijkheden.
Uitleg over deze nieuwe werkwijze vindt u hier!

Bent u een bestaande klant? Dan hebben wij een account voor u klaar staan, met uiteraard met de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neem contact met ons op voor meer info!

Liever met ons werken op de oude manier, zonder account? Geen probleem! Download ons opdrachtformulier en stuur het ingevuld, tezamen met uw aanvraag naar ons op.

Lees meer
Mededelingen 03 maart, 2020

 

Wie heeft wanneer een visum nodig
De regels zoals ze op deze website staan zijn in principe bestemd voor Nederlanders. Over het algemeen gelden die ook voor de andere West-Europese nationaliteiten en voor mensen die in Nederland (of België) wonen. Voor niet-Nederlanders kunnen er andere eisen gelden, we proberen die zo volledig mogelijk op de website te vermelden. Let op: ook voor Nederlandse ingezetenen met een reisdocument (‘Vluchtelingenpaspoort’ of ‘Vreemdelingendocument’) gelden vaak andere regels. Voor veel landen kunnen zij geen visum krijgen of alleen met veel moeite. Ze hebben visa nodig voor alle landen buiten het Schengengebied, dus ook voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland!

Via deze website kunt u nakijken welke nationaliteit in welke gevallen een visum nodig heeft voor welke bestemming. Staat uw zoekopdracht er niet bij? Neem dan gerust telefonisch contact op.

N.B. Deze website geeft informatie over visa voor privé-, toeristen-, transit- zaken- en zo mogelijk werkvisa. Voor emigratie gelden heel andere regels. We proberen de informatie zo volledig mogelijk op onze website te vermelden en zo goed mogelijk up to date te houden. Maar let op, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

...

Lees meer