VERHUISBERICHT 27 juli, 2021

Per 29 juli 2021 ontvangen wij u graag op ons nieuwe adres in Breda (Bond Park): Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS te Breda Het postadres blijft ongewijzigd

Lees meer
COVID-19 Certificaat aanvragen voor uw reis naar buitenland 16 april, 2021

Visumdienst Breda verzorgt graag al uw visa!
Neem contact op met ons wanneer u een reis gaat maken naar een visumverplicht land. Wij zijn u graag van dienst.

Steeds meer landen vereisen een Engelstalig COVID-19 Certificaat met negatief PCR-testresultaat om aan te tonen dat u geen Corona heeft.
Zo’n certificaat wordt niet bij elke testlocatie afgegeven, hieronder een lijst waar deze certificaten in ieder geval wél kunnen worden afgegeven.
Let op, in de meeste gevallen mag het afgegeven certificaat niet ouder zijn dan 36-72 uur vóór vertrek uit Nederland, wat afhankelijk van de bestemming.

LET OP: WIJ ZIJN GEEN LABORATORIUM DAT PCR TESTEN AFNEEMT, OF CERTIFICATEN VERSTREKKEN. DAARVOOR KUNT U DE VOLGENDE LABS VOOR BENADEREN:
 

PCR-testlocaties - akkoord voor China (op 29-02-2021) en voor alle andere landen:

Reeds klant van de Visumdienst? Wij hebben een gratis account klaar staan voor u! 24 oktober, 2020

Met dit gratis account heeft u volledig toegang tot onze website, met daarbij de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neemt u het account graag in gebruik? Neem contact op voor meer informatie!

Bent u een nieuwe klant of maakt u liever zelf een account aan? Lees hier hoe u zelf een (gratis) account aanmaakt en volledig gebruik kan maken van onze diensten!

Lees meer
Nieuwe website 01 juli, 2020

Welkom op de nieuwe website van de Visumdienst!

Met de nieuwe website hanteren we ook een nieuwe werkwijze, wat zorgt voor veel meer mogelijkheden.
Uitleg over deze nieuwe werkwijze vindt u hier!

Bent u reeds klant van de Visumdienst? Dan hebben wij een account voor u klaar staan, met daarbij ook de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neem contact met ons op voor meer info!

Liever met ons werken op de oude manier, zonder account? Geen probleem! Download ons opdrachtformulier en stuur het ingevuld, tezamen met uw aanvraag naar ons op.

Lees meer
Mededelingen 03 maart, 2020

 

Wie heeft wanneer een visum nodig
De regels zoals ze op deze website staan zijn in principe bestemd voor Nederlanders. Over het algemeen gelden die ook voor de andere West-Europese nationaliteiten en voor mensen die in Nederland (of België) wonen. Voor niet-Nederlanders kunnen er andere eisen gelden, we proberen die zo volledig mogelijk op de website te vermelden. Let op: ook voor Nederlandse ingezetenen met een reisdocument (‘Vluchtelingenpaspoort’ of ‘Vreemdelingendocument’) gelden vaak andere regels. Voor veel landen kunnen zij geen visum krijgen of alleen met veel moeite. Ze hebben visa nodig voor alle landen buiten het Schengengebied, dus ook voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland!

Via deze website kunt u nakijken welke nationaliteit in welke gevallen een visum nodig heeft voor welke bestemming. Staat uw zoekopdracht er niet bij? Neem dan gerust telefonisch contact op.

N.B. Deze website geeft informatie over visa voor privé-, toeristen-, transit- zaken- en zo mogelijk werkvisa. Voor emigratie gelden heel andere regels. We proberen de informatie zo volledig mogelijk op onze website te vermelden en zo goed mogelijk up to date te houden. Maar let op, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

...

Lees meer