• Visum informatie reizen
  • Visum informatie vakanties
  • Visum informatie zakelijk
  • Visum informatie prive
  • Visum reizen
  • Visum aanvragen
  • Visum info
  • Visum vakantie
  • Visum info opvragen
  • Visum belangerijke informatie
  • Visum voor vakantie
  • Vakantie visum
  • Visumdienst Breda visum
  • Visumdienst visum informatie
  • visum informatie per land
  • visum informatie per land
  • visum bestellen
Visumdienst Breda
Laatste update:
30-08-2014 10:05u
Thailand

Visum aanvraag informatie Thailand (TH)

Gaat u binnenkort op reis naar Thailand? Op vakantie in Thailand? Of gaat u voor zaken naar Thailand? U vindt hier alle informatie over het aanvragen van uw visum voor Thailand. Visumdienst verzorgt graag uw visum aanvraag, zodat uw reisdocument voor Thailand op orde zijn! Direct uw visum aanvragen Thailand

Visum nodig
nee*
Aanvragen
via visumdienst Breda
Paspoort
6 maanden geldig bij aankomst

Ambassade

Laan Copes van Cattenburch 123
2585 EZ 's-Gravenhage
www.thaiembassy.org

Consulaat

Buitenrustweg 1
2517 KD 's-Gravenhage
www.thaiconsulate-amsterdam.org/

Benodigdheden visumaanvraag

Paspoort
6 maanden geldig bij aankomst
Aantal aanvraagformulieren
Mag aanvraagformulier gedownload worden?
ja 
Aanvraagformulier en opdrachtformulier
svp beide invullen
Downloaden aanvraagformulier
Downloaden aanvraagformulier
Opmerking: alleen voor Belgen en in België woonachtigen
Downloaden aanvraagformulier
Downloaden aanvraagformulier
Opmerking: voor de aanvraag van een zakelijk multiple-entry visum
 
Aantal pasfoto's
Zakelijke reis
garantiebrief en boekingsbevestiging,
Uitnodiging met KvK nummer em kopie van paspoort van de ondertekenaar, uittreksel KvK, bewijs van tax payment
Toeristische reis
boekingsverklaring of kopie ticket

Overige voorwaarden
voor multiple entry visum: gedetailleerd reisschema voor de komende maanden
gepensioneerden kunnen een langer visum krijgen, dan moet er een recent bankafschrift met bijschrijvingen van AOW en pensioen worden bijgevoegd
Opmerkingen
* voor toeristisch verblijf <30 dagen geen visum nodig
* voor zaken/werk is wel een visum nodig
Visumkosten
€ 30 (toerisme, per inreis), € 60 (zaken 1 inreis) € 120 (zaken meerdere inreizen)
hier bovenop komen de kosten voor bemiddeling, verzenden en BTW
Aanvraagduur
3 dagen 
Visum te gebruiken binnen
3 maanden
Maximum geldigheid voor verblijf
max. 3 x 60 dagen
Aantal inreizen
een of meerdere
Visumvereisten volgens ambassade
Extra informatie visumaanvraag Toon alle informatie

Tot een verblijf van 30 dagen hebben Nederlanders voor Thailand geen visum nodig, mits zij per vliegtuig binnenkomen. Mensen die over land Thaioand n-binnen omen mogen maximaal 14 dagen blijven zonder visum. Als men langer wil blijven is er wèl een visum nodig: kosten 30 Euro per inreis, 60 dagen geldig. Een visum met één inreis kan lokaal met dertig dagen verlengd worden. Visa voor twee en drie inreizen zijn per inreis 60 dagen geldig, na twee maanden moet men even naar de grens om opnieuw binnen te komen. Maximum verblijf een half jaar.

Voor zakelijke doeleinden kan er ook een jaarvisum met meerdere inreizen worden aangevraagd. Vereisten:

Paspoort nog minimaal ½ jaar geldig bij aanvraag
1 Aanvraagformulier
1 pasfoto
1 extra aanvraagformulier (kijk onder downloads)
Garantiebrief (kijk onder downloads)
Uitnodigingbrief
Vluchtschema  (eerste reis)

50-plussers (met een pensioenuitkering)  kunnen ook een verblijfsvisum aanvragen. Daarvoor is meer nodig:

- aanvraagformulier met twee pasfoto's
- VOG in het Engels
- Pensioenpapieren in het engels, miniaal vereist inkomen 65.000 Baht/maand, 800.000 Baht/jaar (gelegaliseerd door notaris - rechtbank - Justitie)
- Gezondheidsverklaring van arts, uiteindelijk afgestempeld door Ministerie van BUitenaldse Zaken en voordien door de keurende arts, en het ministerie van Volksgezondheid)
- Uitreksel geboorteregister in het engels (gemeente)
- Uittreksel BVA (bevolkingsregister) in het engels (gemeente)
- Uittreksel huwelijksregister (indien gehuwd) in het engels (gemeente)

Alle documenten moeten worden gelegaliseerd t/m Ministerie van Buitenlandse zaken, daarna naar Thailand, kosten Thailand € 15 / stempel.

Het visum wordt in Den Haag aangevraagd, kan daarna in Thailand worden omgezet in een verblijfsvergunning.
Kosten:  Non Immigrantvisum O (single entry) € 50, Non Immigrantvisum O O-A (multiple entry) € 120

Overige gegevens Thailand

Voertaal ambassade/consulaat
Verplichte vaccinaties
zie www.lcr.nl
Aanbevolen vaccinaties
 

Thais Verkeersbureau

Postbus 277
2800 AG Gouda
T: 0900 0400 222
  Url: http://www.thaisverkeersbureau.nl
Email: info@thaisverkeersbureau.nl

Nederlandse Ambassade in Thailand

15 Soi Tonson, Ploenchit Road
Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330
P.O.Box 404, Bangkok 10501
T: 00-66 2 3095200
F: 00-66 2 3095205
Url: http://thailand.nlambassade.org
Email: ban@minbuza.nl

Nederlands Consulaat in Thailand

14/18 Dara hotel Moo 4 Chao-fa road, Vichit,
Phuket

T: +66 76-3040967
F: +66 76-304274
  Email: dutchhcp@gmail.com
Bestel een ophaalkoerier » Visum informatie
Verenigd Koninkrijk (Engeland, Noord-Ierland, Schotland, Wales) »
Visum informatie
Verenigde Staten van Amerika »

Visumdienst Breda
Postbus 4786
4803 ET BREDA
tel 076 - 56 12 139
fax 076 - 56 00 331

meer contactinformatie...



Het weer in Bangkok, Thailand
Visum Australië | Visum China | Visum Rusland